Kapcsolat


Amennyiben úgy érzed van egy téma, amiről előszeretettel írnál blogunkra vendégcikket, vagy van olyan novellád, amit szívesen viszontlátnál nálunk, akkor írj nekünk a scifirolnoktolnoknek@gmail.com email címünkre. 

Publikálással kapcsolatos információk/Adatkezelési tájékoztató pályázati felhívás esetén

A Blog a megjelenésért honoráriumot nem fizet. A szerző a novella beküldésével felelősséget vállal, hogy a beküldött írás a saját szellemi terméke. Valamint hozzájárul, hogy az írását az oldalainkon megosszuk és közöljük. Hozzájárul, hogy a nevét (szerzői nevét), email címét, elérhetőségeit személyes adatként kezeljük, amelyeket csak a pályázattal kapcsolatban használunk, harmadik félnek nem adjuk tovább. Tudomásul veszi, hogy írásának e-mailben való beküldésével teljes értékű jogi nyilatkozatot tesz. Tudomásul veszi, hogy a SFNN csoport, Adminisztrátorok, Blog nem felelősek semmilyen kárért, amely a valótlan adatok megadásából, szerzői jogok megsértéséből származhat, azokért saját maga a felelős. 

A novellák borítóképei általunk kerülnek kiválasztásra a szerző, és szellemi tulajdont képező jogok szem előtt tartásával. A beküldött novellák szerzői számára térítésmentesen biztosítunk szerkesztési tanácsokat.

További tartalmakért kövess minket az Instagramon, a Molyon, és ne feledkezz el csatlakozni Facebook csoportunkhoz.

Üdvözlettel, 

Adrienn, Gabi, Mirjam és Csilla

Népszerű bejegyzések