A New York-i tőzsde legfiatalabb női brókerei lettünk!

 

Lauren Simmons - Forbes.hu

Ahogyan azt a csoportban is írtuk, a mai naptól tagsági részvények vásárlásával lehet bekerülni a Facebook csoportunkba. A már meglévő tagoknak ajándékba adjuk az értékpapírt, aminek mennyisége a csoporton belüli aktivitás arányában került megállapításra. 

Az újonnan csatlakozni kívánók fizethetnek bitcoinban, de NFT-re is szívesen cserélünk. 

Hogy mi sarkallott minket erre az elhatározásra? Olvass tovább! 

Stanford University 2017-es tanulmánya szerint az amerikai pénzügyi piac dolgozói 75 százalékban férfiak, a vezető szerepeköröket pedig 80 százalékban szintén ők töltik be. Laurel szerint azonban „ez nem 100 százalékban az ő hibájuk, nem tehetnek róla, hogy nincsenek női és kisebbségi jelentkezők”. Szerinte mindez a következő generációban változhat meg.

Lauren Simmons története egyébként sokakat inspirál – olyannyira, hogy Hollywood is lecsapott a sztorira, Kiersey Clemons színésznő főszereplésével filmadaptáció készül arról, hogyan jutott be a fiatal genetikus a pénzügyi világba.

Minket is elért az ihlet, és büszkén hozzuk a világ tudtára, hogy a Sci-firől Nőktől Nőknek csoport részvényeseiként mi is bekerültünk a New York-i tőzsde legfiatalabb női brókerei közé. És ahogyan Lauran Simmons, úgy mi is genetikus diplomával kerültünk a pénzvilágba.

portfolio.hu


Na még mit nem!

Ezzel kívánunk nektek Boldog bolondok napját!

Üdvözlettel,

Adrienn, Mirjam, Gabi


Forrás: https://forbes.hu/penz/lauren-simmons-noi-broker-hollywood/

2022. Április 1.


Népszerű bejegyzések